Україна і світ

На Харківщині заохотили цивільних і військових журналістів

У Харкові відбулося заохочення цивільних і військових журналістів з нагоди їхнього професійного свята.

Представників ЗМІ, які працюють у східному регіоні, першим привітав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

— Часто ви ризикуєте своїм життям заради донесення правди до пересічних громадян. Ми з вами постійно зустрічаємось під час різного роду заходів, і я бачив високий рівень майстерності кожного і кожної. Дякую всім за якісну роботу та низький уклін вашій професії, — зауважив голова Харківської ОВА.

У ході церемонії нагородження роботу 20 журналістів було відзначено  почесними грамотами та подяками від начальника Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Володимира Арапа.

— У наш час важко уявити суспільство без інформації та тих, хто готує новини. Ваш професійний погляд на події дозволяє українцям оперативно отримувати інформацію про важливі події, відчувати ефект присутності. Особливо приємно працювати з тими, кого цікавлять процеси життєдіяльності Збройних Сил України. Вітаю всіх із Днем журналіста та бажаю творчої наснаги, — наголосив полковник Володимир Арап.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, серед нагороджених почесними грамотами були й регіональні кореспонденти Інформаційного агентства АрміяInform, а також пресофіцери військових частин і установ Харківського гарнізону.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-06-06 19:16:43

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин