Україна і світ

На півдні ворог запустив 12 БПЛА «Ланцет»

Про це повідомили 23 квітня Сили оборони півдня України.

Внаслідок застосування ворогом FPV-дронів на Дніпровщині пошкоджено п’ятиповерховий будинок, приватні будинки, навчальний заклад, газогін, цивільні автомобілі, службові автомобілі ДСНС та поліції. На Херсонщині пошкоджено приватний будинок.

Окупанти 8 разів вдарили з артилерії по Херсону, двічі били по Антонівці та Станіславу. Крім того, також обстріляно ще 14 населених пунктів Херсонщини.

Внаслідок злочинних дій ворога, під час артилерійських обстрілів загинуло 2 цивільні особи, ще 4 цивільних поранено. Пошкоджено багатоповерхівки, приватні житлові будинки, навчальний заклад, цивільні автомобілі, газогін та лінії елекропередачі.

На Миколаївщині ворогом з артилерії обстріляно місто Очаків та Куцурубську громаду. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено житлові будинки, навчальні заклади, цивільні автівки та лінія електропередачі. Жертв серед населення немає.


sopu udary3

На Дніпровщині ворог обстріляв артилерією Нікополь,  Марганецьку, Мирівську та Червоногригорівську громади. Пошкоджено приватні житлові будинки, господарські споруди, гараж та газогін. Люди не постраждали.

На Запоріжжі ворог обстріляв 6 населених пунктів. Пошкоджено приватні будинки. Жертв серед населення немає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, росія атакувала Костянтинівку КАБом: постраждалі у важкому стані.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-04-23 14:22:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин