Суспільне мовлення

На Львівщині продовжують перевіряти укриття: які результати

На Львівщині триває перевірка укриттів. Фахівці виявили в області 1197 укриттів, які були зачинені. Станом на 23 червня до всіх цих укриттів вже забезпечили цілодобовий доступ. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За словами начальника Максима Козицького, два тижні тому у Львові зачиненими виявилися 1160. Ще 156 були зачиненими у районах області. Незадовільний санітарний стан зафіксували тоді у 112 укриттях, 47 з них у Львові. Не відповідали технічним вимогам — 277. Аварійними були 112.

“До відома усіх власників та балансоутримувачів приміщень донесли, що у них є місяць, аби виправити ці порушення. Але вже зараз можу сказати, що більшість нас почули і маємо відповідний результат”, — написав Максим Козицький.

Станом на 23 червня у Львівській області 1197 укриттів, які були зачинені, вже мають вільний доступ в разі небезпеки. Кількість укриттів з незадовільним санітарним станом скоротилася удвічі, як і кількість тих, які не відповідають технічним вимогам.

Максим Козицький каже, що перевірки укриттів триватимуть доки всі укриття не приведуть до належного стану. Потім вони відбуватимуться періодично у межах профілактики.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо у вас є інформація про укриття з порушеннями або про ті, які зачинені під час тривоги, телефонуйте на гарячу лінію Львівської області: 112.


Джерело: Суспільне мовлення України