Україна і світ

Мультфільми Нікчемний Я встановили світовий рекорд за зборами:

Серія мультфільмів Нікчемний Я стала першою анімаційною франшизою з касовими зборами в $5 млрд. Рекорду вдалося досягти завдяки нещодавньому виходу Нікчемний Я 4, і мультфільм збирає мільйони в кінотеатрах.

Нікчемний Я зібрав $5 млрд у прокаті: подробиці

Так, четверта частина стала доступною для перегляду лише 5 липня, і наразі робота Illumination та Universal Pictures вже зібрала понад $437 млн. У центрі сюжету – Грю, його дружина, міньйони та доньки. Вони разом вирушать у нові мандри, щоб протистояти ще одній злочинній парі.

Зараз дивляться

Разом зі зборами попередніх чотирьох частин і окремих спін-оффів Посіпаки, франшиза змогла зібрати понад $5 млрд у прокаті – вперше в історії мультфільмів.

Зупинятися на досягнутому не збираються – компанія планує випустити Посіпаки 3 вже 2027 року.

Схоже, діти і дорослі дуже чекають продовжень культових мультфільмів. Наприклад, компанія DreamWorks Animation анонсувала дату виходу мультфільму Шрек 5. Нова глава в історії огра стане доступною для перегляду вже у 2026 році – через 16 років після прем’єри попередньої частини. Раніше про продовження розповів актор Едді Мерфі, який озвучував Віслюка у всіх картинах про Шрека.

Фото: Universal Pictures

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-15 13:15:05