Україна і світ

Мостобудівельники Держспецтрансслужби відбудовують зруйновані окупантами мости

Ілюстративне фото

Мостобудівельні підрозділи Державної спеціальної служби транспорту відбудовують зруйновані окупантами мости, з’єднують в єдине ціле транспортну інфраструктуру країни, вдихають життя на територіях деокупованих громад Херсонщини та Миколаївщини.

«Загалом за період повномасштабного вторгнення вже відновлено близько півсотні мостових переправ через річки. Роботи продовжуються», — йдеться у повідомленні Держспецтрансслужби.

Командир мостової роти Володимир Процик з другого дня широкомасштабної агресії російського федерації проти України. До війни працював головним інженером мостобудівного поїзда. За фахом мостовик з 10- річним стажем. Свою трудову діяльність починав з майстра мостобудівельного загону.

«У родині Проциків батько, брат і я – мостовики-залізничники. Для нас це сімейна справа, це сімейна династія», — ділиться у розповіді Володимир Процик.

Наразі Володимир Володимирович Процик – командир мостової роти Держспецтрансслужби. Знання, вміння та досвід мостовика стали в нагоді і на службі.

На запитання, чим він буде займатися після перемоги, Володимир Володимирович ствердно відповідає: «Я точно знаю, що буду будувати мости! Продовжувати батьківську справу, розбудовувати Україну заради майбутнього – наших дітей!».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-26 22:43:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин