Україна і світ

Місячний календар стрижок на липень 2024: календар стрижок за місячними днями

У липні 2024 року буде чимало днів, коли можна змінювати зачіску та екпериментувати зі стилем.

Якщо ви плануєте записатися до салону краси, то візит краще планувати із урахуванням фаз Місяця. Положення супутника Землі впливає не лише на зовнішній вигляд шевелюри, а й на ріст і густоту волосся.

Факти ICTV підготували місячний календар стрижок на липень 2024, який допоможе визначити, коли варто стригтися і фарбувати волосся, а коли краще утриматися від експериментів.

Зараз дивляться

Місячний календар стрижок на липень 2024: коли краще стригти волосся

Одна із найсприятливіших дат у місячному календарі стрижок – 9 липня. Цього дня можна сміливо змінювати довжину волосся, фарбуватися та робити оздоровчі процедури. Астрологи стверджують, що волосся стане густішим, а також вдасться залучити позитивну енергію.

Щоб волосся росло швидше та мало доглянутий вигляд – запишіться до майстра 10 липня. Після оздоровчих процедур цього дня – випадіння помітно зменшиться.

Також вдало пройдуть всі процедури краси 11 липня – стан волосся покращиться, а нова зачіска подарує впевненість у собі.

У які дні не можна стригти волосся в липні 2024 року

Не рекомендується стригтися та фарбуватися 5 і 6 липня, адже волосся стане неслухняним, а новий колір протримається не довго. Цього дня краще надати перевагу оздоровчим процедурам для сухого і пошкодженого волосся.

Не варто змінювати колір шевелюри 12 липня – результат не виправдає ваших очікувань. Також від процедур для волосся краще відмовитися 15 липня.

Сприятливі дні для зміни іміджу у липні

У місячному календарі на липень 2024 є чимало сприятливих днів для зміни іміджу. Так, 3 липня підійде для фарбування, тонування та хімічної завивки.

Не варто відкладати похід до майстра 7 липня та 8 липня – всі процедури з волоссям пройдуть вдало, а нова зачіска подарує вам позитивні емоції, додасть сил та енергії.

16 липня підходить для оздоровчих процедур, а також для фарбування натуральними барвниками. Від хімічної завивки цього дня краще відмовитися. Фарбування, тонування та різні експерименти з волоссям можна сміливо планувати на 20 та 21 липня. 

Не варто відкладати стрижку або інші процедури краси, заплановані й на 29 липня. Нова зачіска позитивно вплине на стан волосся. Також цього дня можна зробити домашню маску для волосся з натуральних компонентів – ефект вас не розчарує.

Коли зростаючий Місяць у липні 2024 – дати

Вважається, що найбільш вдалий час для стрижки припадає на період зростаючого Місяця. Тоді волосся росте швидше, та й самі люди відчувають приплив енергії та сил.

Зростаючий Місяць у липні 2024 очікується з 7 по 20 число. Уже 21-го липня на небі можна буде спостерігати повню, після чого Місяць піде на спад.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-04 08:00:56