Львівський портал

Мешканців Львівщини закликають економити електрику

Аби зменшити навантаження на енергосистему, мешканців Львівщини закликають економно споживати електроенергію щодня з 19:00 по 22:00 год. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Аварійні знеструмлення у Львові та області наразі вводити не планують. Однак після останніх російських атак енергосистемі важко втримати баланс між виробництвом та споживанням електроенергії. Саме тому всіх закликають ощадливо використовувати електрику у вечірні години.

«Щоб не довелося застосовувати погодинні відключення, будь ласка, не вмикайте енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00. Обмежте одночасне увімкнення таких приладів. Також вимкніть з розеток усі прилади, якими не користуєтесь, а для освітлення застосовуйте енергозберігальні лампи», – йдеться у повідомленні.

До енергоємних приладів належать: кондиціонер, електрочайник, порохотяг, бойлер, обігрівач, праска, пральна машина, мікрохвильова піч, електропіч.

На важливості раціонального споживання світла наголошують й у «Львівобленерго». Енергетики теж просять мешканців Львівщини не вмикати одночасно енергоємні прилади з 19:00 до 22:00, аби зменшити навантаження на енергосистему.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-18 10:14:21

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин