Україна і світ

Melovin зізнався, чому не на фронті

Співак Melovin відверто зізнався, що не піде добровольцем на фронт. При цьому додав, що стоїть на обліку в ТЦК.

Чому Melovin не піде добровольцем в армію

Артист розповів, що доволі часто стикається з хейтом через те, що не воює. Проте почуття провини  нього нема. Каже, що мобілізацією займаються відповідні органи, всі його дані у них є, і “косити” він не планує. Добровільно ж піти на фронт йому просто лячно, чесно поділився виконавець.

– Піти добровольцем – ні, бо я сс*кло. Я сам це розумію. Для того, аби піти добровільно, треба мати яйця, а я їх не маю. Тому я готовий допомагати всім іншим, – не став приховувати Melovin.

При цьому ховатися від повісток співак не буде.

Зараз дивляться

– Виїжджати з країни, аби потім бути ізгоєм – ні, не хочу. У мене є можливість це зробити, але питання: “Нащо?” Я ніде не переховуюся, ви можете знайти в інтернеті, де я живу. Чого мені боятися? Я живу у своїй державі, – наголосив артист.

Melovin розповів про своїх близьких на фронті

Ще одна з причин, чому співак не реагує на закиди щодо служби – втрати. Melovin розповів, що має близьких людей на передовій, а також має тих, хто загинув у запеклих боях з окупантами. Артист, що братиме участь в Нацвідборі на Євробачення 2024, припускає, що різкі питання люди ставлять через власні травми.

– Можливо, їм також важко, може вони теж когось втратили на фронті. Всі травмовані. Ти просто або ставишься до людей позитивно, або захльобуєшся у своєму негативі, – резюмував виконавець.

Нагадаємо, днями Melovin вже відповідав на закиди хейтерів у своїх соцмережах. Одна з підписниць відправляла його на фронт, бо там перебуває її чоловік. Також вона побажала артисту пережити контузію.

Днями стало відомо, що Melovin має цукровий діабет. Співак хотів зробити косметичну операцію та здав кров, після чого дізнався про свій діагноз.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-21 13:01:19

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин