Україна і світ

Мати Граймс звинуватила Маска в приховуванні дітей від співачки

Мати співачки Граймс звинуватила Ілона Маска в забороні її онукам бачитися з прабабусею. Йдеться про трьох спільних дітей мільярдера і співачки.

Мати Граймс звернулася до Ілона Маска з проханням

Так, у соцмережі X Сенді Гароссіно вирішила поспілкуватися з главою Tesla.

– Я пишу тут як єдиний спосіб зв’язатися з вами. Як ви знаєте, моя 93-річна мати зараз перебуває на паліативному лікуванні, і її життя добігає кінця. Вона жадає востаннє побачити і обійняти дітей Клер (Граймс), – написала Сенді.

Мама співачки додала, що прабабуся особливо хоче побачити наймолодшу дитину, Техно Механікуса, який народився влітку 2022 року. Його вмираюча родичка співачки ще не бачила.

Гароссіно додала що Маск не віддає документи дітей, щоб ті не могли відвідати прабабусю у Канаді. При цьому, мати співачки зазначила, що Ілон їде на Олімпійські ігри 2024 року до Парижа з 4-річним сином Граймс, X AE A-XII.

– Де інші діти і з ким? Вони мають бути з матір’ю. На них чекали тут, у Канаді. Будь ласка, Ілоне, я благаю тебе. Це так боляче для моєї мами і тривожно для дітей. Час зараз вкрай важливий, – підсумувала Сенді.

Сам Ілон жодним чином не відреагував на прохання мами його колишньої коханої, як і на звинувачення в приховуванні дітей від їхньої матері.

Нагадаємо, що нещодавно Ілон Маск став батьком у 12-й раз. Дитина народилася на початку цього року, і її мамою стала топменеджерка Neurolink Шивон Зіліс, яка народила вже третє маля мільярдеру.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-29 09:57:07