Україна і світ

Маша Єфросиніна прокоментувала видачу ордера на арешт Путіна

Ведуча Маша Єфросиніна прокоментувала те, що Міжнародний кримінальний суд (МКС) у Гаазі видав ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна.

Зробила це Єфросиніна на прохання своїх підписників, зазначивши, що диктатору Муаммару Каддафі винесли такий самий вирок, однак до свого арешту він не дожив.

– Власний народ розірвав його на частини вже за чотири місяці… У те, що російський народ вчинить так само зі своїм убивцею, я не вірю… Але не втрачаю надію, що в бункерної за**пи не за горами інший схожий сценарій потрапляння до братів Чаушеску, Каддафі та Бен Ладена, – наголосила Маша.

Маша Ефросинина

Зараз дивляться

Нагадаємо, 17 березня МКС видав ордери на арешт президента Росії Володимира Путіна та уповноваженого при президенті Росії з прав дитини Марії Олексіївни Львової-Бєлової.

У заяві МКС ідеться про те, що існують “розумні підстави” вважати, що російський лідер “несе кримінальну відповідальність” за “воєнний злочин незаконної депортації населення (дітей) і незаконне переміщення населення (дітей) з окупованих районів України в Російську Федерацію” на окупованій території України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-19 12:56:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин