Львівський портал

Маркіян Лопачак: «Поки Росія вбиває українців, німецький виробник Taurus призупиняє виробництво»

Секретар Львівської міськради Маркіян Лопачак, який служить у лавах ЗСУ, про те, що деякі західні країни, боячись путіна, готують собі самогубство:

«Німецький виробник ракет Taurus заявив про зупинку виробництва через відсутність оборонних замовлень (це ті самі далекобійні ракети, які канцлер Шольц відмовляється передавати Україні, щоб вони, не дай, Боже, не впали на москву, не спричинили «ескалацію конфлікту» і «не втягнули Німеччину у війну»).

Керівник компанії зазначив, що не має права виробляти ракети «про запас» без урядових контрактів. А при відновленні замовлень буде змушений витратити час на пошук дефіцитної сировини у компаній-постачальників, яким через перерву у виробництві також доводиться зупиняти роботу.

Поки росія вбиває все більше українців і просуває терор все ближче до європейських кордонів, деякі європейські політики замість оборонятися, фактично готують собі самогубство. Бо позбуватися зброї перед обличчям небезпеки – все одно, щоб підставляти вбивці шию, аби йому було зручніше затягувати на тобі зашморг.

Ця схиблена логіка західного світу, страх відповісти силою на очевидне зло, дозволяє путіну робити те, що він робить, і провокує на нові злочини. Європі дуже пощастило, що українці не мають цієї хвороби і зупиняють агресора своїми силами на своїй землі».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-31 12:03:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин