Україна і світ

MamaRika в купальнику показала нові груди і висловилася про любов до себе

Співачка MamaRika поділилася пікантними фото в купальнику, на яких продемонструвала груди після операції. Також артистка поміркувала над любов’ю до себе, зазначивши, що в неї з цим є проблеми.

MamaRika показалася в купальнику та висловилася про любов до себе

В Instagram співачка оприлюднила серію фото, на яких постала на тлі гір і природи. На знімках MamaRika позує в леопардовому купальнику, а тому в прихильників з’явилася можливість оцінити нові груди зірки, пластику яких вона зробила в січні.

Одними відвертими фото артистка не обійшлася. Співачка вирішила поміркувати про любов до себе, зазначивши, що вона зараз перебуває в одній з найважчих фаз трансформації та прийняття себе за все життя.

Зараз дивляться

– Річ у тім, що рівень моєї самокритичності досяг апогею. Я розумію, що причиною цьому є багато чинників, починаючи від людей, які змалечку вимагали від мене надто багато, постійно вказуючи на мої помилки та недоліки. І закінчуючи вагітністю та народженням сина, після яких я вже цілих три роки намагаюся зібрати себе як трансформер, – поділилася MamaRika.

Артистка додала, що також свою роль зіграла повномасштабна війна. Зараз вона з кожною новою зморшкою і складкою на животі заганяє себе в нескінченний потік роботи над собою.

– Зараз усі “психологи” світу в коментах поєхиднічають, що груди не допомогли. А я скажу, що моя робота над собою як фізична, так і моральна йде паралельно одна одній, оскільки мені здається, що тільки так варто підходити до цієї проблеми, – зазначила виконавиця.

MamaRika додала, що питання лише в нескінченних самокопаннях. Однак вона вірить, що настане день, коли заспокоїться і скаже собі: Я люблю тебе з усім твоїм ла**ом і без нього, всякою люблю! Відчепись уже від себе і просто живи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-12 19:14:22