Україна і світ

Майже півсотні вибухів пролунало на прикордонних з рф територіях Сумщини та Чернігівщини

Ілюстративне фото

Минулої доби, 14 лютого, російські війська із застосуванням БПЛА, мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

 Під ворожим вогнем опинилися Юнаківська, Середино-Будська та Білопільська громади Сумщини та Семенівська Чернігівщини.

«У першій половині дня російські окупанти обстріляли територію Юнаківської громади з мінометів калібру 120-мм, пролунало з півдесятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту ніколаєво-дар’їно. Крім цього, противник двічі з безпілотників скинув на територію цієї ж громади по одному вибуховому заряду. На щастя обійшлося без жертв.

Середино-Будську громаду ворог обстрілював із мінометів 120 мм — загалом зафіксовано 6 прильотів. Вогонь вівся з російського населеного пункту грудська.

Також під мінометним вогнем перебувала Семенівська територіальна громада. окупанти випустили по громаді 6 мін 120-мм калібру. Вогонь відкривали з населеного пункту оптень.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ближче до обіду в прикордонні Білопільської громади пролунало близько трьох десятків пострілів з 30-мм станкового автоматичного гранатомета, а також черги з великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Вогонь вівся з російських населених пунктів волфіно та краснооктябрьский», — йдеться у повідомленні.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-15 10:54:55