Львівський портал

Львівська ОВА погрожує розірвати угоди з перевізниками, які бойкотують е-квиток

Львівська ОВА погрожує розірвати договори з перевізниками, ігноруватимуть впровадження безготівкової системи оплати проїзду. Про це за результатами наради в Львівській ОВА з представниками перевізників та ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» заявив заступник голови ЛОВА Юрій Бучко.

«Облдержадміністрація вбачає в діях окремих перевізників небажання працювати в системі, а подекуди блокування функціонування АСООП на території області», – йдеться в повідомленні

За результатами наради:

  • керівників автотранспортних підприємств зобов’язали забезпечити на всіх транспортних засобах постійну та безперебійну роботу обладнання для справляння плати за проїзд (реєстрацію водіїв в системі (відкриття/закриття зміни), а також постійне та безперебійне живлення валідаторів);
  • ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» зобов’язали організувати роботу щодо виїзного контролю за роботою обладнання (валідаторів), а також оперативного реагування на інформацію про несправності від спільних мобільних робочих груп.

Також заступник голови Львівської ОВА Юрій Бучко заявив, що з перевізниками, які ігноруватимуть запровадження безготівкової системи оплати проїзду, розірвуть угоди.

«Перевізники, які своїми діями дискредитуватимуть систему АСООП, не будуть обслуговувати приміські та міжміські (внутрішньообласні) маршрути Львівської області. Активно підтримайте та відреагуйте на процес роботи  системи, адже Е-Квиток допоможе зробити обіг грошей у громадському транспорті прозорішим», – наголосив Юрій Бучко.

Нагадаємо, 30 листопада минулого року Львівщина офіційно стала першою областю, де у приміських та міжміських автобусах на всіх напрямках запрацювала безготівкова оплата за проїзд.

Львівщина обрала компанію, що впровадить е-квиток у приміських автобусах нею стала ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» – це київська установа, яка вже працює в Черкасах та надає там таку послугу.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» – київська фірма, яка займається комп’ютерними технологіями. Існує з 2020 року.

Засновниками є уродженець Маріуполя Павло Романішин (45%), киянка Євгенія Колодич (45%) та Інвестиційний фонд «Інтерстеллар» (10%). Водночас ЗМІ пов’язують цю компанію із росіянами.

Як працює електронний квиток у області читайте тут.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-01-19 18:53:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин