Львівський портал

Львів продав земельну ділянку на вулиці Патона

У Львові на аукціоні за 6 мільйонів гривень продали 12 соток землі на вулиці Патона, 37. Землю придбала київська фірма для зведення об’єкта торгівлі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

За даними департаменту містобудування Львівської міської ради, за ділянку на вул. Патона, 37 змагалися одразу четверо учасників торгів.

«Ця адреса особливо приваблива для підприємців. Неподалік уже є великий торговий центр, розміщений на кількох гектарах землі, по сусідству – багатоквартирні житлові масиви та зручне транспортне сполучення. У майбутньому тут буде ще велика магістральна об’їзна вулиця», – розповіли в управлінні земельних ресурсів міста.

Аукціон стартував із суми 4 646 620 гривень. Проте під час торгів вдалося виручити 6 001 000 грн.

297

Далі новий власник землі має замовити проєкт майбутнього будівництва. І вже після процедури погодження та експертиз розпочати будівництво нового об’єкта торгівлі.

За даними YouControl, ТзОВ «Центр проект» зареєстроване 16 років тому в Києві. Основний вид діяльності – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власником компанії – киянин Михайло Весельський.

Зазначимо, що у квітні 2024 року також відбудуться аукціони із продажу земельних ділянок у Львівській громаді.

9 квітня 2024 року відбудеться продаж земельної ділянки площею 5,0987 га у м. Львів, вул. Північна (промзона «Сигнівка»).

Призначення ділянки – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Стартова ціна: 43 млн 301 тис грн

Розташування: maps.app

2 квітня 2024 року відбудеться продаж земельної ділянки площею 0,5765 га у м. Дубляни, вул. Червоної Калини, 6,8.

Призначення ділянки – землі житлової та громадської забудови.

Стартова ціна: 5 161 174, 00 грн.

Розташування: maps.app

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-19 18:49:38

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин