Україна і світ

Леонардо Ді Капріо прокоментував свою допомогу українським дітям: Для мене велика честь

Американський актор Леонардо Ді Капріо прокоментував свою допомогу українським дітям. Артист пожертвував кошти у Фонд Олени Зеленської, та розповів про свої почуття в Instagram.

– Для мене велика честь підтримати Фонд Олени Зеленської, який забезпечує дітей та сім’ї в Україні необхідними речами, такими як їжа та прихисток, – заявив Леонардо.

Ді Капріо

Про щедрість та бажання допомогти з боку Ді Капріо стало відомо 16 лютого – артист пожертвував кошти для вихованців дитячих будинків сімейного типу, які найбільше постраждали від війни.

Зараз дивляться

Фонд першої леді допомагає державі поступово відмовлятися від виховання дітей у дитячих будинках радянського типу та інтернатах. Мета – заміни таких інститутів на названі сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.

Багато інших голлівудських акторів допомагає Україні та її мешканцям в умовах війни. Наприклад, нещодавно актор Джек Глісон відвідав Київ. У серіалі Гра престолів грав короля Джоффрі, і тепер він приїхав влаштовувати благодійні концерти та передати транспорт для ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-17 16:46:27