Україна і світ

Ледь не втратив свідомість від болю. Порноактер з Техасу розповів, як три тижні хворів на віспу мавп

Сільвер Стіл гей і порноактер з Техасу, який дуже важко переніс мавпячу віспу. Всі стадії хвороби він фотографував і викладав у соцмережі, таким чином привертаючи увагу ЛГБТ спільноти до здоров’я.

Перший висип під нижньою губою в нього виник в середині липня. Хлопець не звернув на це уваги, думаючи, що то подряпини від бритви.  Але потім в нього опухли лімфовузли, з’явилась втома, лихоманка, озноб і було важко ковтати. Лікар підтвердив мавпячу віспу.

Після того, як лихоманка пройшла, висипи почали жахливо боліти. Вони були переважно біля рота, але деякі з’явилися на деснах, і в горлі.

– Найбільше було боляче, коли я їв. Але були часи, коли я буквально просто сидів і дивився телевізор, і раптом це було схоже на те, як тебе пронизують ножі, – згадує Сільвер.

Біль посилювався і на черговому прийому у лікаря хлопець відчув, що в нього темніє в очах і він втрачає свідомість.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Silver Steele (@therealsilversteele)

Сільвера лікували обезболюючими і противірусним препаратом, який призначають для лікування звичайної віспи. При мавпячій віспі його призначають тільки в крайніх випадках і з дозволу Центру з контролю та профілактики захворювань.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Через три тижні рани почали загоюватись. Після повного одужання Сільвер зробив вакцину від віспи, яка, як вважається, знижує ризик зараження і мавпячою. Він закликає інших американців, які є в групі ризику, зробити те саме.

порноактер з віспою
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-27 19:07:26