Суспільне мовлення

Квадрокоптери, акумулятори і старлінки: у Львові закупили техніку для ЗСУ

За гроші, які зібрали під час святкування Дня міста у Львові, закупили техніку для ЗСУ. Це — квадрокоптери, акумулятори і старлінки на суму 1,5 мільйона гривень. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Благодійні заходи відбувались протягом 6-7 травня. Найбільше виручили під час шкільних ярмарків, на яких учні разом з батьками продавали різні смаколики та вироби.

“Ми провели благодійні фестивалі в школах, заходи в закладах культури, виставку-ярмарок “Львів — місто міст” в Стрийському парку. За два дні ми зібрали близько 1,5 млн грн. Вчора за зібрані гроші було придбано і передано для ЗСУ квадрокоптери, акумулятори і старлінки”, — каже перший заступник львівського міського голови Андрій Москаленко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

19 червня цю техніку передали військовим бригадам. Для 125 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ передали 4 квадрокоптери DJI Mavic 3T, 20 акумуляторів DJI Mavic 3 та 1 квадрокоптер DJI Mavic 3. Для 24 окремої механізованої бригади придбали 7 старлінків (3 — за гроші зі шкільних ярмарків, 1 — за гроші, що зібрали під час заходів управлінь культури і туризму, ще 3 докупила приватна компанія).


Джерело: Суспільне мовлення України