Україна і світ

Крок за кроком: ЗСУ звільнили від окупантів Високопілля на Херсонщині

У Херсонській області вивісили український прапор у селищі міського типу Високопілля, в якому відбувалися запеклі бойові дії. Найімовірніше наші захисники повернули Високопілля під контроль України.

На це натякнув заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, опублікувавши фотографію, де один з бійців вивісив на найвищу точку державний прапор.

– Високопілля. Херсонська область. Україна. Сьогодні, – коротко зазначив Кирило Тимошенко.

На звільнення Високопілля Херсонської області від російських військ також натякнув керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

– Крок за кроком, – лаконічно підписав Єрмак фотографію з українським прапором.

Варто зазначити, що у Генеральному штабі ЗСУ поки не оприлюднювали офіційну інформацію про звільнення Високопілля на Херсонщині.

4 вересня президент України Володимир Зеленський зібрав чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого командувачі оперативних напрямків і керівник розвідки доповіли про ситуацію на фронті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Глава держави переконаний, що вихідних на війні немає. За його словами, український прапор повертається туди, де має перебувати за правом, а російській армії немає місця на території України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-04 23:13:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин