Львівський портал

Комітет розвідки США закликав негайно схвалити допомогу Україні

Комітет розвідки Палати представників США після секретного брифінгу по Україні закликав Конгрес терміново ухвалити допомогу Україні, до кінця цього тижня. Про це повідомляє Голос Америки.

Відповідну заяву оприлюднили голова Комітету конгресмен-республіканець Майк Тернер та високопоставлений член комітету, конгресмен-демократ Джим Гаймс.

«Ми повинні передати допомогу Україні. Сьогодні на секретному брифінгу наш комітет був поінформований про критичну необхідність надання Україні військової допомоги цього тижня. Сполучені Штати повинні протистояти загарбницькій війні Путіна зараз, оскільки ситуація в Україні критична», – заявили конгресмени від обох партій.

Окрему заяву із закликом до кінця тижня ухвалити законопроєкт, що включає допомогу Україні, оприлюднили й лідери низки комітетів Палати представників, члени Республіканської партії. Вони також підтримали план спікера Палати представників Майка Джонсона розділити законопроєкт про національну безпеку, який включає допомогу Україні, на 4 законопроєкти.

«Немає нічого, що було б приємніше для наших супротивників, ніж якщо Конгрес не ухвалить важливу допомогу національній безпеці. Спікер Джонсон розробив план, який посилить інтереси національної безпеки США в Європі, на Близькому Сході та в Індо-Тихоокеанському регіоні. У нас немає вільного часу, коли справа стосується нашої національної безпеки. Нам потрібно ухвалити цей пакет допомоги цього тижня», – йдеться в заяві.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-17 10:11:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин