Україна і світ

Канада внесла зміни до програми для українців, які бажають іммігрувати

Канада подовжує програму підтримки, покликану допомогти українцям та їхнім найближчим родичам стати тимчасовими жителями цієї північноамериканської країни і за полегшеною процедурою подати заяву на отримання дозволу на роботу або навчання.

Про це 22 березня повідомило канадське міністерство імміграції.

Термін дії канадсько-української програми дозволу на термінові поїздки, яка була запущена незабаром після початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого минулого року, мав закінчитися наступного тижня.

Зараз дивляться

Українці та члени їхніх сімей будь-якої національності тепер матимуть час до 15 липня, щоб подати заяву на отримання візи в рамках цієї програми, йдеться в заяві міністерства імміграції.

Усі, хто отримає таку візу, зможуть вирушити до Канади до 31 березня 2024 року, а ті, хто вже перебуває в країні, зможуть подовжити або скоригувати свій тимчасовий статус протягом цього часу.

Канада прагне допомогти тим, хто тікає від вторгнення Росії в Україну, і “ми продовжуємо працювати над тим, щоб надати українцям тимчасовий притулок і життєво важливі послуги з розселення та підтримку, яких вони потребують”, сказав у заяві міністр імміграції Канади Шон Фрейзер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Уряд прем’єр-міністра Джастіна Трюдо є одним із найзатятіших міжнародних прихильників України і надав Києву близько $3,6 млрд у вигляді фінансової, військової та іншої допомоги.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-23 03:23:41

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин