Україна і світ

Обстріл аеродрому в Кущевську в Росії: розвідка Британії про наслідки

Удари безплілотників по російському військовому аеродрому Кущевська на Кубані 27 квітня, імовірно, змусить РФ розосередити винищувачі, а також перерозподілити засоби протиповітряної оборони для закриття прогалин.

Про це інформує розвідка Великої Британії.

– Здатність України перешкоджати російській тактичній обороні, зокрема використання планувальних бомб, є ключовою для ширшої оборони лінії фронту. Цей успішний удар, імовірно, змусить Росію розосередити винищувачі, а також перерозподілити засоби протиповітряної оборони для закриття прогалин, – йдеться у повідомленні.

Атака дронів по аеродрому Кущевська та заводах РФ

27 квітня для завдання ударів по аеродрому Кущевська та нафтопереробних заводах у Краснодарському краї були застосувані безпілотні літальні апарати.

Зараз дивляться

– На аеродромі Кущевська розміщено низку російських винищувачів, зокрема СУ-34 і Су-35С. Вони щодня використовуються для нанесення ударів по позиціях українського фронту, включно з інтенсивним використанням планувальних бомб, – йдеться у повідомленні розвідки.

Зазначається, що російські винищувачі з Кущевської та низки інших авіабаз зазвичай здійснюють від 100 до 150 бойових вильотів на день, а значний відсоток із них запускає боєприпаси по всій лінії фронту.

Фото: SHOT

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-30 13:40:55

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин