Україна і світ

Ізраїль атакував оборонний комплекс в Ірані, щоб стримати військові амбіції Тегерана – ЗМІ

Ізраїль завдав таємного удару з бойового безпілотника по оборонному комплексу в Ірані через те, що країна разом зі Сполученими Штатами Америки шукають нові способи стримування ядерних та військових амбіцій Тегерана.

Про це повідомляє видання The Wall Street Journal з посиланням на анонімних американських чиновників і людей, які знайомі з перебігом операції.

Зокрема, в Ірані місцеві політики стверджують, що Тегеран запобіг спробі атаки трьох невеликих квадрокоптерів на завод з виробництва боєприпасів у місті Ісфахан.

Зараз дивляться

За уточненими даними, цей завод розташований біля об’єкта, який належить Іранському центру космічних досліджень. Варто зазначити, що США запровадили санкції проти нього за роботу над іранською програмою балістичних ракет.

У ніч на 29 січня на великих підприємствах у різних районах Ірану спалахнули щонайменше чотири величезні пожежі, які супроводжувалися вибухами.

Зокрема, на оборонному підприємстві в Ісфахані та нафтохімічному заводі в Азершехрі. У Міністерстві оборони Ірану повідомляють, що проти цих об’єктів було здійснено атаку дронами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-29 21:24:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин