Україна і світ

Ганна Саліванчук розповіла, що її чоловік-депутат говорить про кінець війни: Вказують на швидкий кінець

Актриса Ганна Саліванчук розповіла, що її чоловік-депутат говорить про кінець війни, а також про сімейний бюджет.

Про коханого зірки відомо дуже мало, і Ганна поділилася його думками щодо результату війни, і коли вона закінчиться в інтерв’ю Славі Дьоміну.

– Я не ходжу до Ради, щоб знати, про що говорять у кулуарах. Останнє, що казав мені чоловік – є якісь добрі моменти, які вказують на швидкий кінець війни. Але швидко – це 2-3 місяці, хоч я вважаю, що це не так вже й швидко, адже за цей термін може статися дуже багато. У Раді є такі думки – але секрети знають ті, хто тримає ці таємниці в голові, – заявила Ганна.

Щодо сімейного бюджету, то він у родині Саліванчук він загальний, навіть в умовах війни, коли Ганна практично не заробляє.

Зараз дивляться

– Копійки, які я заробляю – віддаю на донати. Максимум – можу себе побалувати та купити одяг. Гроші за рекламу беру донатами, або бартером – показую одяг і залишаю собі. Я не дозволяю собі брати грошима – зараз війна, і головне, щоб вона закінчилася, – заявила актриса.

Раніше Саліванчук присоромили за фото у купальнику, коли на війні гинуть люди. Зірка заявила, що зараз кожен із нас має жити на повну, адже війна у нас дуже багато забрала.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-09 09:00:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин