Україна і світ

Фільм про Емі Вайнгауз Back to Black – дату виходу і трейлер дивіться онлайн

Історію британської попзірки Емі Вангайуз розкаже фільм режисерки Сем  Тейлор-Джонсон. Кінокомпанія StudioCanal перезентувала перший офіційний трейлер стрічки Back to Black.

Фільм про Емі Вайнгауз Back to Black – трейлер та дата релізу

Стрічка розповідає про стрімкий злет культової співачки та її роботу над новаторським альбомом Back to Black, назва якого співпадає з назвою фільму. В описі до стрічки йдеться, що це буде обʼєктивний погляд на жінку, що стоїть за культурним феноменом, та стосунки, що  надихнули її на створення одного з найлегендарніших альбомів усіх часів.

За своє коротке життя Емі Вайнгауз встигла стати рекордсменкою Книги рекордів Гіннеса з п’ятьма преміями Греммі. Вона визнана однією з найуспішніших британських попзірок.

Зараз дивляться

– Я пишу музику не для того, щоб стати відомою. Я пишу пісні, тому що не знаю, що б я робила, якби не писала, – каже в трейлері акторка Маріса Абела, що втілила образ культової співачки.

Це буде перша велика роль 27-річной англійської акторки. До цього український глядач міг бачити Марісу Абелу в епізоді кінохіта Ґрети Ґервіґ Барбі. Також вона засвітилася в серіалах Кобра та Індустрія. На створенням стрічки працювала режисерка Сем Тейлор-Джонсон, що має в доробку байопік Стати Джоном Ленноном та першу частину мелодрами Пʼятдесят відтінків сірого.

Це перший художній біографічний фільм про Емі Вайнгауз. Після смерті співачки у віці 27 років від алкогольного отруєння з’явилося чимало документальних проєктів про її життя та творчість. Усі спроби зняти художню стрічку не завершувалися успіхом аж до цього часу.

Премʼєра фільма Back to Black запланована на 12 квітня 2024 року в Британії, в США вона вийде на великі екрани 10 травня.

Фото: скрин з трейлера StudiocanalUK/Youtube

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-11 17:21:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин