Україна і світ

Ештон Кутчер розповів про болісне розлучення з Демі Мур і втрату дитини

Американський актор Ештон Кутчер розповів про болісне та скандальне розлучення з акторкою Демі Мур після восьми років шлюбу. Також він згадав, що вони мріяли про спільну дитину, однак у екскоханої трапився викидень.

За словами Ештона, ніщо так сильно не змушує тебе відчути себе невдахою, а розлучення це повний провал. Пише Esquire.

– Це означає, що ти не впорався із шлюбом. Принизливо та соромно, – каже актор.

Зазначає, намагався бути добрим вітчимом для трьох доньок Демі від Брюса Вілліса і не одружився б із жінкою з дітьми, якби не любив їх. Мур була старша за Кутчера на 16 років.

Зараз дивляться

– Я люблю дітей. Я б не одружився з жінкою, яка мала трьох дітей, якби я їх не любив. Ідея завести ще одну дитину була неймовірною. З якоїсь причини мені довелося пережити цей досвід, – зазначив Ештон.

Кутчер мріяв про свого спадкоємця, але Демі пережила викидень. Вторинна спроба завагітніти за допомогою ЕКЗ була безуспішною.

– Втрата дитини, про яку ви думаєте, що вона у вас буде, дуже, дуже болюча. Кожен справляється з цим по-різному, – сказав він.

Тоді у Мур почалися проблеми з алкоголем, актор, судячи з мемуарів Демі, які вийшли в 2019 році, зрадив їй.

– Я, нарешті, дійшов до того, що преса дала спокій мені і Милі, моєму життю і моїй родині. А наступного дня побачив папараці в школі моїх дітей. Я не хочу ні в чому зізнаватися цьому світу, – підсумував він.

Ештон Кутчер і Демі Мур одружилися в 2004 році, а в 2011 подали на розлучення, остаточно розлучившись у 2013. Зараз актор одружений з акторкою Мілою Куніс.

Вони почали зустрічатися у 2012 році. У 2014 році у пари народилася донька Вайатт Ізабель, у 2016 – син Димитрій Портвуд Кутчер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-01 15:43:12