Україна і світ

Економічніші за звичайні моделі: найкращі гібридні авто 2024


Гібридні авто користуються попитом не тільки в Європі та США, а й в Україні. Наші водії не проти заощадити на паливі, і комбінований привід у цьому добре допомагає. Саме час дізнатися, які моделі авто є найвдалішими цього року.

Топ найвдаліших гібридних авто 2024 року

Британське видання Autocar зібрало свій топ найкращих авто з гібридною силовою установкою, які не лише економічні, а й екологічно чистіші за традиційні моделі з ДВЗ.

Перше місце автоексперти віддали BMW 550e. Автомобіль назвали збалансованим, і він сподобається як любителям швидких авто, так і моделей з хорошим запасом ходу.

Зараз дивляться

Друге місце за Mercedes-Benz C300e. Запас ходу на електротязі становить до 110 км. Автомобіль також доступний як у кузові седана, так і універсала.

Трійку лідерів замикає BMW 230e Active Tourer – автомобіль нехай і виділяється серед конкурентів зовнішнім виглядом, але його фішка полягає у місткості. Він просторіший, ніж більшість традиційних хетчбеків.

Четверте місце за японською Toyota Corolla, а рейтинг на п’ятому місці замикає Honda Civic.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, найпопулярніші гібридні авто в Україні відрізняються від моделей зі списку британців. Наші водії влітку найчастіше купували Toyota Rav-4 та інші японські моделі, яких у нас активно продають.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-29 11:14:52