Україна і світ

Джо Байден і Джастін Трюдо обговорили оборонну підтримку України

Президент США Джо Байден і прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо підтвердили свою відданість відстоюванню демократичних цінностей та подальшому забезпеченню оборонної, економічної та гуманітарної підтримки України.

Про це йдеться на сайті Білого дому.

Керівники двох країн зустрілися у Мехіко на полях саміту лідерів Північної Америки, щоб вирішити регіональні та глобальні проблеми, включаючи війну рф проти України.

«Як провідні демократичні держави та союзники по НАТО, Джо Байден і Джастін Трюдо обговорили співпрацю в галузі оборони та безпеки для вирішення завдань 21 століття, сприяння колективній безпеці та процвітанню та підтримці міжнародної системи, заснованої на правилах», — йдеться у релізі.

Лідери країн підтвердили свою готовність відстоювати спільні цінності в усьому світі, включаючи підтримку народу України у його захисті від жорстокої агресії росії, інформують у Білому домі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Президент Байден подякував Джастіну Трюдо за партнерство Канади у гарантіях безпеки, економічної та гуманітарної допомоги Україні», — зазначається в повідомленні.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-11 09:17:02