Україна і світ

Друзів ДШВ щодень більшає: Андрій Ковальський долучився до проєкту підтримки


Ведучий програми Факти ICTV та телемарафону Єдині новини Андрій Ковальський поповнив лави друзів ДШВ. У зірковій спільноті, яка згуртувалася навколо всеукраїнської платформи, закликають усіх долучатися до допомоги нашим десантникам. 

Андрій Ковальський став другом ДШВ

Проєкт Друзі ДШВ створений для того, щоби тил міг підтримувати героїв, які боронять Україну, щодня ризикуючи власним життям. Андрій Ковальський переконаний, кожен з нас може наблизити перемогу.

– Ми обов’язково переможемо, але для цього потрібно всім об’єднатися. Стань другом ДШВ і підтримай наших героїв щомісячним донатом через платформу Друзі ДШВ, – звернувся ведучий Фактів ICTV до своїх підписників.

Також Андрій Ковальский нагадав про приємні сюрпризи для справжніх друзів ДШВ.

Зараз дивляться

Що дає підписка на автоматичні донати

Для того, щоби віддячити усім, хто допомагає Десантно-штурмовим військам ЗСУ на постійній основі передбачені відзнаки. Тим, хто підпишеться на автоматичні щомісячні донати та переказуватиме від 100 грн, вручать віртуальний бейдж Друг ДШВ. За підтримку від 500 грн – наліпку на авто, від 5 тис. грн – фірмову чашку ДШВ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Підтримати можна як конкретну бригаду, так і військо в цілому. Усі зібрані кошти підуть на забезпечення потреб бійців. До слова, ведучий програми Вікна-новини на СТБ та військовий Орест Дрималовський раніше розповів, що зараз вкрай необхідно українським десантникам.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-03 14:20:57