Україна і світ

Досить намагатися бути як TikTok: сімейство Кардаш’ян розкритикувало Instagram

Кайлі Дженнер та Кім Кардаш’ян виступили проти оновлення Instagram. Зміни в соцмережі перетворили її на TikTok, що сподобалося далеко не всім, включаючи світових зірок.

Все через рішення керівників Instagram змінити формат відео – тепер усі ролики, які публікуються, автоматично з’являються у форматі Reels. Соцмережа компанії Meta хоче бути ближче до TikTok, щоб утримати користувачів та скласти серйозну конкуренцію.

Кайлі Дженнер, друга людина в Instagram за кількістю підписників, поділилася в Stories скриншотом публікації іншого користувача, який закликає розробників повернути старий функціонал соцмережі.

– Зробіть Instagram як було раніше. Досить намагатися бути як TikTok, я просто хочу побачити милі фотографії моїх друзів, – заявила Кайлі.

Instagram

Її сестра Кім Кардаш’ян також поділилася тим самим постом, який набрав понад 1,1 мільйона лайків. Навіть петиція з проханням відмовитись від оновлення набрала на сайті Change.org зібрала понад 130 тис. підписів. Meta вже кілька місяців просуває Reels усередині соцмережі, заохочуючи авторів контенту винагородами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Втім, у зірки із сімейства Кардаш’ян були проблеми й серйозніші. Наприклад, Кім Кардашьян страждала від псоріатичного артриту – вона не могла поворухнути руками, а ревматолог виписав їй стероїди.

Кайлі Дженнер
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-26 15:57:36