Україна і світ

Допомагає з перших днів: де зараз Олег Винник та чим він займається

Одне з актуальних запитань українського шоу-бізнесу зараз – куди подівся співак Олег Винник? Фактично, з початку повномасштабної війни від музиканта нічого не чути, як і те, де він і чим займається. Шанувальники хвилюються, не може ж улюбленець публіки залишатися осторонь в настільки важкий час для рідної країни.

Справді, виявляється – не може. Олег Винник займається волонтерством і допомагає нашим захисникам із машинами, яких вони дуже потребують.

Фотографією з музикантом поділився службовець 135-го батальйону ЗСУ Роман Недзельський в Facebook. Знімок зроблено у Вінниці. Поруч із Олегом Винником – два волонтери. Також до публікації прикріплено відео та інші фото, на яких зображені машини для фронту від артиста.

vynnyk

– Сьогодні з Вінниці на передову вирушає ще одна бойова Вовчиця від Олега Винника. Разом до перемоги! Слава Україні! Слава нашим героям! – Написав Недзельський.

Можна зазначити, що співак має не такий вигляд, яким його звикла бачити публіка. На його обличчі густа борода, а очі закривають сонцезахисні окуляри, через що не одразу можна впізнати артиста. Проте в ексклюзивному коментарі Фактам ICTV Роман підтвердив, на фото – Олег Винник.

oleg vynnyk

Каже, виконавець із перших днів повномасштабної війни допомагає наблизити нашу перемогу.

– Вовчиця – це благодійний фонд Олега Винника. Це не перше авто, яке він нам передає. Усього буде близько 12-15 машин, перші три вже на фронті нищать орків, решта йде. Нам дуже потрібні машини – це дефіцит. Нам би ще кілька таких Олегів Винників. Він хороша людина, – зазначив Роман.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Факти ICTV також звернулися за коментарями до менеджменту співака, проте поки що чекають на відповідь.

Олег Винник
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-11 20:07:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин