Україна і світ

Донат як звичка: чому Юлія Зорій стала другом ДШВ


Ведуча програми Ранок у великому місті на ICTV2 Юлія Зорій в ефірі телемарафону Єдині новини поділилася, чому одразу прийняла пропозицію стати другом ДШВ.

В розмовній студії з ведучим Фактів ICTV Вадимом Карпʼяком, вона також дала пораду щодо того, як виробити звичку донатити. Адже Юлія є ще й психологинею, що має практику.

Юлія Зорій про рішення стати другом ДШВ

На думку ведучої в умовах великої війни не можна залишатися осторонь допомоги війську.  Тим більше, що Десантно-штурмові війська завжди йдуть першими проти ворога.

Тому телезірка без вагань долучилася до проєкту підтримки Друзі ДШВ. До слова, молодший брат Юлії теж служить, але в ССО.

Психологиня Юлія Зорій дала пораду стосовно того, як привчити себе донатити. Вважається, що нова звичка може сформуватися за 21 день, проте ведуча радить збільшити цей термін.

Я читала дослідження про 51-55 днів. Тоді ніби нова звичка вкорінюється краще, виробляються нові нейронні зв’язки й таке інше. Тому, коли я працюю зі своїми клієнтами, то ми, в принципі, щось нове прокачуємо протягом саме цього періоду і продовжуємо далі це робити, – пояснила Юлія Зорій.

Щоби точно не забувати донатити на потреби українських десантників, можна оформити підписку на щомісячні автоматичні донати. Таку функцію пропонує платформа підтримки ДШВ.

Ви самі вказуєте суму, яку готові кожен місяць перераховувати на потреби Десантно-штурмових військ ЗСУ. Допомагати можна як конкретній бригаді, так і армії в цілому. Найактивніші друзі ДШВ отримають віртуальні та реальні нагороди. За регулярні донати від 100 грн – цифровий бейдж, від 500 грн – наліпку на авто, від 5 тис. грн – фірмову чашку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Самі десантники зараз потребують дронів різних типів та РЕБ для захисту від ворожих безпілотників.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-13 14:00:05