Україна і світ

Донат – найменше, що може зробити кожен: Іван Марунич став другом ДШВ


Соліст гурту Karta svitu, виконавець хіта Хто тримає цей район? Пес Патрон! Іван Марунич став другом ДШВ та акцентував, яку щомісячну підписку має оформити кожен українець.

Іван Марунич підтримав проєкт Друзі ДШВ

Музикант зауважив, що в багатьох з нас є підписки, які дозволяють нам ліцензійно слухати музику або дивитися фільми на різних платформах.

Ще однією такою підпискою має стати участь в проєкті Друзі ДШВ, аби щомісяця допомагати Силам оборони.

Зараз дивляться

– Донат – це найменше, що громадяни України можуть зробити для допомоги нашій армії. Тож ставайте другом ДШВ, підписуйтеся на платформу. Слава Україні! – звернувся до шанувальників Іван.

Він нагадав, що справжні друзі ДШВ, які оформлять автоматичні щомісячні донати, отримають віртуальні та реальні нагороди. За допомогу від 100 грн – цифровий бейдж, від 500 грн – наліпку на авто, від 5 тис. грн – фірмову чашку.

– От така от мотивація. Але, звісно, головна мотивація для кожного українця і кожної українки має бути те, що ми маємо щодня допомагати нашій армії. Тому що перемога над ворогом – це, звісно, щоденна робота, – наголосив соліст гурту Karta svitu.

Крім Івана Марунича з музичної спільноти до проєкту Друзі ДШВ долучилося вже чимало артистів. Серед них – Святослав Вакарчук, Jerry Heil, Тарас Тополя, Марія Бурмака, Тоня Матвієнко та багато інших відомих в Україні імен.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Іван Марунич


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-11 15:00:51