Україна і світ

Дмитро Кулеба обговорив з главами МЗС Індії та Оману припинення війни безпекову підтримку України

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів розмови за главами МЗС Індії та Оману Субраманьямом Джайшанкаром та Саїдом Бадр Аль-Бусаїді.

Про це він повідомив у Твіттері.

З міністром закордонних справ Індії Кулеба, зокрема, обговорив шляхи припинення війни рф проти України та глобальну продовольчу безпеку.

«Ми з індійським колегою Субраманьямом Джайшанкаром обговорили двосторонню співпрацю та шляхи припинення війни росії проти України. Я наголосив, що росія має негайно припинити смертоносні атаки, вивести війська з України та обрати мир. Ми також зосередилися на глобальній продовольчій безпеці», – йдеться у дописі.

Оманський міністр Аль-Бусаїді у розмові з Кулебою наголосив, що Оман виступає проти розв’язаної росією війни проти України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Під час нашої сьогоднішньої розмови міністр закордонних справ Оману Саїд Бадр Аль-Бусаїді підтвердив підтримку Оманом суверенітету та територіальної цілісності України. Він також підкреслив, що Оман виступає проти війни. Я подякував своєму колезі за політичну підтримку Оману, в тому числі в рамках ООН», – написав Дмитро Кулеба.


Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-12 12:47:21