Україна і світ

дивитись відео та огляд фіналу Ліги чемпіонів 2023/2024

Мадридський Реал став переможцем Ліги чемпіонів сезону-2023/24. У фіналі турніру підопічні Карло Анчелотті здолали дортмундську Боруссію.

Гра Боруссія Д – Реал Мадрид відбулася на стадіоні Вемблі та завершилася з рахунком 2:0 на користь вершкових.

Реал обіграв Боруссію у фіналі ЛЧ

Андрій Лунін залишився у запасі на матч фіналу, про що повідомляв перед матчем наставник Реала Карло Анчелотті. А місце у воротах зайняв Тібо Куртуа.

Зараз дивляться

У першому таймі команди не відзначилися забитими голами. Помітною перевагою володіли дортмундці, які завдали вісім ударів по воротах мадридців, з яких два у площину. Вершкові ж майже не потривожили у перші 45 хвилин голкіпера джмелів Грегора Кобеля.

Рахунок у фіналі Ліги чемпіонів відкрив на 74-й хвилині захисник Реала Даніель Карвахаль, який головою пробив у дальній кут воріт після подачі з кутового від Тоні Крооса. Через сім хвилин перевагу мадридців подвоїв Вінісіус Жуніор.

Дортмундці відквитали один м’яч зусиллями Нікласа Фуллькруга, але гол відразу ж скасували через офсайд у німецького форварда.

Таким чином Реал Мадрид оновлює свій рекорд за здобутими трофеями Ліги чемпіонів. Тепер вершкові стали 15-разовими переможцями турніру.

Новина доповнюється…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-01 23:57:59