Україна і світ

Діти кричали від страху та плакали: у Південній Кореї чоловік під час польоту відкрив двері літака

Поліція Південної Кореї заарештувала чоловіка, який незадовго до приземлення відкрив двері літака під час рейсу Asiana Airlines. Це спричинило паніку серед 194 пасажирів, які перебували на борту.

Зазначається, що літак Airbus A321 благополучно приземлився, але з відкритими дверима, в аеропорту Тегу у Південній Кореї.

Ніхто не постраждав, але дев’ятеро людей були доставлені в лікарню через ймовірну гіпервентиляцію.

Представники Asiana Airlines кажуть, що незадовго до приземлення чоловік, який сидів біля аварійних дверей, потягнув за важіль, щоб відкрити вихід.

На відео, який засняв один з пасажирів, видно, як вітер пронизує ряди пасажирів, які вже пристебнули ремені безпеки, щоб підготуватися до посадки. На кадрах можна побачити, як волосся пасажирів сильно куйовдить вітер, а деякі кричать від страху.

Серед пасажирів було 48 дітей.

– Діти тремтіли, плакали і були налякані. Ті, хто сидів біля виходу, мабуть, були шоковані найбільше, – розповідає мати одного з учнів.

Повідомляється, що стюардеси не змогли перешкодити підозрюваному відкрити двері, оскільки вони вже сиділи для посадки. Зазначається, що чоловік, який подорожував сам, не був п’яним і наразі відмовляється відповідати на запитання слідчих.

– Ми розслідуємо мотиви злочину і покараємо його, – кажуть у поліції.

Джерело: The Guardian

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-26 19:31:29