Україна і світ

Де і коли прощатимуться з Русланою Писанкою: чоловік артистки розкрив подробиці

Стало відомо, де і коли проходитиме прощання з українською акторкою Русланою Писанкою. Про це розповів чоловік легенди кіно Ігор Ісаков у Facebook.

Так, прощання з Русланою Писанкою відбудеться у Німеччині на початку серпня, куди вона раніше вирушила на лікування.

– Прощання з Русланою пройде 2 серпня о 10:00 за адресою Доннерсберг Штрассе 78, біля церкви міського цвинтаря в місті Кайзерслаутерн з поштовим індексом 67657, Німеччина, – заявив Ігор.

Після прощальної церемонії її тіло буде перевезено в Україну, адже саме на тут родина актриси та ведучої планує провести похорон.

Раніше актриса Ольга Сумська розповіла, як і де ховатимуть Руслану Писанку. Вона заявила, що тіло кремували, щоби доставити з Німеччини в Україну. Про це вона поділилася після розмови із чоловіком Руслани. Він їй повідомив, що планується поховання на Байковому цвинтарі, і у разі виникнення проблем вони вирішуватимуться з мером столиці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Руслана Писанка померла 19 липня 2022 року. Відомо, що артистка мала рак, і імунітет не зміг витримати хвороби. Новина стала справжньою трагедією для всієї України – про те, що Руслана тяжко хворіла, не знав ніхто.

Де і коли прощатимуться з Русланою Писанкою: чоловік артистки розкрив подробиці
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-28 15:10:15