Україна і світ

Дакота Джонсон та Кріс Мартін заручилися

Акторка Дакота Джонсон та вокаліст гурту Coldplay Кріс Мартін заручилися після 6 років стосунків. ЗМІ повідомляють, що пару на це благословила колишня дружина музиканта Гвінет Пелтроу.

Дакота Джонсон і Кріс Мартін заручилися

За повідомленням інсайдера, наближеного до зіркових закоханих, пропозицію руки та серця Мартін зробив деякий час тому. Проте відомо про це стало лише зараз. Співрозмовник зазначив, що цей крок став логічним продовженням стосунків знаменитостей, адже вони з першого дня знайомства захопилися одне одним.

 – Вони не поспішають планувати весілля, а просто насолоджуються моментом офіційності, – додало джерело.

Пара разом з 2017 року, і чутки про заручини зʼявлялися ще у 2020 році, коли Дакоту сфотографували з великою смарагдовою каблучкою на безіменному пальці лівої руки. Проте ніхто тоді цього не підтвердив. Взагалі Джонсон  і Мартін намагаються берегти свої стосунки від надмірної уваги публіки.

Зараз дивляться

Як до заручин Кріса Мартіна поставилася Гвінет Пелтроу

Музикант та лауреатка Оскару розлучилися у 2016 році. Вони лишилися друзями та разом виховують спільних дітей – 19-річну доньку Еппл і 17-річного сина Мойсея.

Пелтроу дружить і з новою обраницею свого колишнього, якось вона поділилася зворушливим фото, де тримається за руки з Дакотою. Тож вони разом проводить час і зірка 50 відтінків сірого дуже тепло ставиться до дітей Гвінет і Кріса.

Разом з тим знаменитість якось зізнавалася, що і сама готова до материнства та народження власних дітей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-07 13:39:47

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин