Україна і світ

Чи можна тушкувати пекінську капусту – правила приготування

Пекінську капусту можна готувати у різний спосіб. Ніжну зелену частину – додавати до салатів і бутербродів, а білу м’ясисту – до борщу, супів, овочевих рагу.

Та чи можна тушкувати пекінську капусту? Звісно, так! Термічна обробка майже не впливає на вміст вітамінів і корисних елементів.

Натомість часу на приготування потребує значно менше, ніж для звичайна білокачанна. Як це зробити правильно – у матеріалі Фактів ICTV.

Зараз дивляться

Чи можна тушкувати пекінську капусту: правила приготування

Щоб отримати смачний і низькокалорійний гарнір, пекінську капусту не варто дрібно шаткувати, оскільки вона надто ніжна. Для тушкування овоч краще нарізати широкими смужками або квадратами і готувати під кришкою протягом 15 хв.

У тушкованому вигляді пекінку можна подавати як на гарнір до м’яса, риби чи птиці. Це корисно і дуже смачно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-05 19:17:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин