Україна і світ

Через платформу Друзі ДШВ: Володимир Жогло пояснив, як підтримати десантників


Шумен, ведучий, учасник Вар’яти шоу на Новому каналі Володимир Жогло долучився до проєкту Друзі ДШВ та показав, як кожен охочий може зробити донат на потреби Десантно-штурмових військ.

Володимир Жогло став другом ДШВ

Ведучий наголосив, що перемогти країну-агресора Росію українці можуть, тільки об’єднавшись. Саме тому всім потрібно донатити на потреби Збройних сил України, а зробити це можна через всеукраїнську платформу Друзі ДШВ.

Володимир Жогло показав інтерфейс сайту та пояснив, що українці можуть зробити як разовий донат, так і оформити підписку на щомісячні автоматичні донати. Також користувачі можуть обрати бригаду, яку хочуть фінансово підтримати.

– Є чудово нагода підтримати Десантно-штурмові війська через підписку на платформу Друзі ДШВ. Ви можете зробити разовий донат, місячний донат, оформити підписку, як вам буде зручно. Можете задонатити на якусь конкретну бригаду Десантно-штурмових військ, або на загальні потреби, – розповів Жогло.

Також ведучий звернув увагу, що користувачі, які оформлять підписку на щомісячні донати, зможуть отримати відзнаки від українських десантників.

Так, у друзів ДШВ є можливість отримати віртуальний бейдж, наліпку на авто, фірмову чашку і кепку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Важливо – за місячну підписку ви можете чудові подарунки і нагороди від Десантно-штурмових військ. Стань другом ДШВ та підтримай наших воїнів щомісячним донатом через платформу Друзі ДШВ, – закликав Володимир.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-13 16:00:41