Україна і світ

Через брак техніки РФ перекидає в Україну 60-річні танки – розвідка Британії

Через велику втрату важкої бронетехніки окупанти перекидають в Україну застарілі танки, що мають безліч вразливих місць на сучасному полі бою.

Про це повідомляє розвідка Міноборони Британії. 

– Російські військові, продовжують використовувати 60-літні основні бойові танки Т-62.

Існує реальна можливість того, що навіть підрозділи 1-ї гвардійської танкової армії, яка, як вважається, є головним танковим з’єднанням Росії, будуть переозброєні на Т-62, щоб заповнити колишні втрати, – йдеться у повідомленні. 

Останніми днями в Україні було виявлено російські бронетранспортери БТР-50, які вперше надійшли на озброєння у 1954 році.

Зараз дивляться

– З літа 2022 року близько 800 Т-62 було знято зі зберігання, і деякі з них отримали модернізовані прицільні системи, які, швидше за все, підвищать їхню ефективність у нічний час, – розповіли у Міноборони Британії.

Як зазначається у повідомленні, обидва ці старовинні типи машин матимуть безліч вразливих місць на сучасному полі бою, включаючи відсутність сучасної вибухо-реактивної броні.

Нагадаємо, раніше у британській розвідці повідомляли, що через брак боєприпасів РФ відправляє своїх солдатів  на штурм  Українських позицій з лопатами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тим часом ЗСУ підсилюють позиції на Бахмутському напрямку елітними військами та посувають ПВК Вангера до північних околиць міста.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-06 12:24:41

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин