Україна і світ

Це сталося: Oasis воззʼєдналися й оголосили про концерти у 2025 році


Рок-гурт Oasis офіційно підтвердив возз’єднання для туру Великою Британією та Ірландією у 2025 році. Це сталося через 16 років після розпаду колективу через конфлікт між братами Ліамом та Ноелем Галлахерами.

Oasis воззʼєдналися та обіцяють тур

Спочатку ходили чутки, що гурт буде хедлайнером на фестивалі Гластонбері або ж проведе десять концертів на стадіоні Вемблі. Наразі точно відомо, що тур складатиметься з 14 концертів у липні та серпні наступного року, зокрема в Кардіффі, Лондоні, Манчестері, Единбурзі та Дубліні.

Продаж квитків розпочнеться 31 серпня о 9:00, а ціни на них будуть оголошені в день старту продажів.

Зараз дивляться

У заяві гурту ці дати назвали “вітчизняним етапом” туру, додавши, що у 2025 році також планується продовження туру за межами Європи.

– Не було якогось великого осяяння, яке спричинило возз’єднання. Просто поступово усвідомили, що настав час, – кажуть у гурті.

Склад гурту наразі невідомий, але на сцену вийдуть обидва брати Галлахери. Також Oasis не планують повертатися до студії для запису нового матеріалу. До списку пісень, що звучатимуть у 2025 році, увійдуть треки з різних альбомів гурту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Перед тим, як офіційно оголосити про воззʼєднання, Oasis натякнули на це у соцмережах. Фанати в коментарях закликають вимкнути мобільні телефони під час концертів та насолодитися музикою так, як це було в 1990-х.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-27 10:54:51