Україна і світ

Це моя друга мама: Сумська емоційно висловилася про сестру, з якою має конфлікт


Акторка Ольга Сумська розповіла про складні стосунки зі своїми рідними, які загострилися на тлі того, що її старша донька Антоніна Паперна залишилася жити й працювати в Москві.

Ольга Сумська про спілкування з родичами

Зірка поділилася, що відчуває інформаційний тиск через те, що Антоніна не поїхала з Росії, але навчилася абстрагуватися. Проте, не відреагувати на слова племінника Вʼячеслава Хостікоєва про доньку не могла. Зокрема на його закиди через те, що Антоніни не було на похованні бабусі.

– Як може долетіти Тоня на поховання, якщо почалося повномасштабне вторгнення? Вона прилетіла на один день ще в 2021 році, на останній день народження мами 14 жовтня. Але ж чи був Слава на тому дні народження? Дзвінок – це одне, а прийти й обійняти, і привітати – це інше. На похованні не було їх, ми самі ховали маму втрьох, – пригадала акторка.

Ще одним болісним моментом став інцидент під час церемонії нагородження лауреатів Шевченківської премії у театрі Франка. Сумська зізналася, що її рідна сестра Наталія не звернула на неї жодної уваги.

Зараз дивляться

– Повна зала людей, всі вітаються, а сестра не повертає голови. І це всі бачать. Це боляче. Я готова спілкуватися. Я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама, – емоційно висловилася зірка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ольга Сумська додала, що лишається відкритою до спілкування і мріє, що рідні подзвонять їй, чи напишуть. Разом з тим, вона зауважила, що не надто вірить у щирість племінника, який заявляв, що хотів би примиритися з тіткою.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-22 17:06:30