Україна і світ

Був у ТЦК, пройшов ВЛК: Решетнік відповів тим, хто називає його “ухилянтом”


Ведучий романтичного реаліті Холостяк на СТБ Григорій Решетнік зізнався, як реагує на хейт в мережі. Зокрема, коли його називають “ухилянтом”.

Чи був Григорій Решетнік у ТЦК

Телеведучий нагадав, що він – багатодітний батько. Решетнік разом із дружиною Христиною виховує трьох неповнолітніх синів. Як відомо, новий закон про мобілізацію у такому випадку дає відстрочку.

– Закон придуманий не Григорієм Решетніком, написаний не під Григорія Решетника. Я пройшов ТЦК, ВЛК отримав всі документи, – уточнив ведучий в проєкті Liga Life.

Він додав, що не порушує жоден з законів і під час виїздів на кордон, де проводить благодійні аукціони. Також Григорій Решетнік зауважив, що постійно допомагає війську та українцям, які постраждали від війни. Тому, заявив ведучий, він має чисту совість, а от броні не має.

Зараз дивляться

– Я не заброньований за якимось принципом телевізійного характеру чи по родовій якійсь лінії, дружній чи кумівській. Все за законом. Я чесно заробляю гроші, я сплачую податки, я працюю в Україні, – наголосив Григорій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно дружина ведучого Христина Решетнік зіткнулася з хвилею критики через поїздку до Німеччини на концерт Адель. Блогерка акцентувала, що розуміла, якою може бути реакція в мережі, проте, вона мріяла про цей концерт шість років.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-26 14:49:47