Україна і світ

Богослужіння ПЦУ на Різдво: поліція посилить патрулювання у центрі Києва

Під час святкування Різдва у столиці будуть посилені заходи безпеки, а правоохоронцями будуть патрулюватись культові і релігійні споруди у центрі Києва.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив начальник головного управління Нацполіції у місті Києві Іван Вигівський.

Він додав, що у столиці готуються додаткові заходи із забезпечення правопорядку у Києво-Печерській лаврі під час святкування Різдва.

– Буде залучено загалом по місту близько 3 тис. правоохоронців: це майже 1,7 тис. поліцейських, близько 1 тис. співробітників ДСНС і понад 200 добровольчих формувань територіальних громад, – повідомив він.

За його словами, певна кількість поліцейських нестиме службу біля Києво-Печерської лаври, як по периметру, так і на території Верхньої лаври.

– Наша задача – не допустити порушень публічного порядку, провокацій. І ми, звісно, готуємося до цього, – заявив Вигівський.

За словами очільника столичної поліції, на цей час немає будь-якої інформації щодо провокацій, а київські правоохоронці готові до будь-якого розвитку подій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім того, Іван Вигівський зазначив, що центр Києва патрулюватимуть посилено, оскільки там знаходиться найбільше культових споруд.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-06 19:42:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин