Україна і світ

Били з РСЗВ Град: внаслідок обстрілів росіян по Нікопольському району загинула людина

Нікопольський район на Дніпропетровщині знову обстріляли російські загарбники з ракетних систем залпового вогню Град. Один з ворожих снарядів влучив по житловому будинку, вбивши людину.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна військова адміністрація. За даними ОВА, росіяни били по Марганецькій громаді з РСЗВ.

– Дніпропетровщина. Пообіді росіяни знову обстріляли Нікопольщину. Ударили Градами по Марганецькій громаді. Вбили одного місцевого жителя. Російський снаряд прилетів прямо у житловий будинок. Деталі обстрілу з’ясовуються, – зазначає очільник ОВА Валентин Резніченко.

Це вже не перша російська атака по Нікопольському району та загалом Дніпропетровській області. Зокрема, відомо про чотирьох поранених внаслідок ударів військових РФ по Дніпру вночі 9 листопада.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Російські окупанти масовано атакували область ударними дронами-камікадзе, з яких п’ять вдалося знищити за допомогою сил ППО, проте були й влучання. Четверо працівників логістичного підприємства, куди вдарили безпілотники, перебувають у лікарні у важкому стані.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-09 19:37:16