Україна і світ

Бахмут залишається епіцентром ворожих ударів — Сергій Череватий

Ілюстративне фото

Поблизу Бахмута ворог концентрує удари своїх військ з метою прориву оборони захисників міста. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання військ полковник Сергій Череватий.

— У районі населених пунктів Василівка, Ягідне, Іванівське та Північне ворог здійснив понад 300 обстрілів з різних видів озброєння, артилерії та РСЗВ, — повідомив Сергій Череватий. — За минулу добу втрати окупантів становили 63 особи вбитими та 141 — пораненими. Загалом тут відбулося 60 бойових зіткнень. 

Відповідаючи на запитання журналістів про можливість потужного наступу на цій ділянці фронту з боку військ рф, Сергій Череватий відповів, що якихось значних змін не відбулося. За словами речника, ворог уже не один місяць зазнає тяжких втрат. Динаміка бойових дій тут була і є доволі складною, але контрольованою українськими захисниками. Водночас  ворог постійно здійснює обстріли нашої території з артилерійського озброєння та застосовує ракети різних класів і радіусів дії. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На думку офіцера, ці дії рашистів мають за мету залякати нас, оскільки ці удари зовсім не точні та не завдають шкоди нашим військовим. 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-27 14:39:16