Україна і світ

Батько Ілона Маска відмовився від слів, де критикував життя сина: Пишаюсь від дня народження

Батько Ілона Маска відмовився від своїх коментарів про свого сина-мільярдера – на початку серпня він заявив, що не пишається своїм сином.

Раніше 76-річний Еррол Маск здивував суспільство критикою у бік свого сина, найбагатшої людини у світі. Він заявив, що не пишається ним і навіть не водить Tesla, і більше цінує досягнення свого молодшого сина Кімбала, який розбагатів на акціях Tesla і займається ресторанним бізнесом.

– Я ніколи не говорив нічого подібного. Пишаюся Ілоном від дня народження. Не можна просто взяти і почати пишатися своєю дитиною – це безглуздо, – заявив Еррол.

Батько мільярдера додав, що любить свого сина, і його, напевно, неправильно зрозуміли.

Крім гучних заяв на початку місяця щодо досягнень Ілона чоловік розкритикував і зовнішність сина. Він обговорив нещодавні фото, де глава Tesla красується без сорочки.

– Ілона дуже міцно складний, але він погано їсть. Я порекомендував йому приймати добавки для схуднення, які допомогли скинути зайві кілограми, додав Еррол.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також Еррол заявив, що його турбує особисте життя Ілона – він переживає, що мільярдер ніколи не знайде собі жінку, яка зможе заради нього та сім’ї відмовитися від своєї кар’єри.

Илон Маск
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-10 11:22:21