Україна і світ

Армія шпигунів: РФ вербує британських чиновників і розвідників для запобігання допомоги Україні

Кремлівський диктатор Володимир Путін віддав наказ російським спецслужбам посилити вербування шпигунів на території Великої Британії, щоб запобігти передаванню військової допомоги Україні та посіяти хаос.

Видання The Sun з посиланням на джерела у російській розвідці зазначає, що РФ намагатиметься переманити на свою сторону чиновників та колишніх розвідників. Зокрема, анонімні джерела наголосили, що Британія стала головною мішенню.

– Інший напрямок — посилити таємну роботу з інформаторами в усіх сферах суспільства Британії, головним чином серед державних службовців і політиків усіх рангів, включаючи тих, хто засідає в парламенті, – йдеться у повідомленні.

За даними видання, РФ шукатиме британських чиновників, які готові піти на самопожертву та брати участь у російських диверсіях.

Зараз дивляться

Особливу увагу планують приділити активістам міжнародних студентських молодіжних рухів, профспілок, лідерам релігійних громад.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зокрема, потенційних агентів хочуть виявити за допомогою стеження за дипломатичним персоналом російського посольства та консульств.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-12 15:02:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин