Україна і світ

Alyona Alyona скасувала виступи в Європі та повідомила причину


Реп-виконавиця Alyona Alyona скасувала концерти в Європі. Співачка пояснила, що причиною для цього стали певні обставини зі здоровʼям.

Alyona Alyona не поїде в тур Європою

Артистка зазначила, що на кожному концерті викладається на повну та обмінюється енергією з шанувальниками. Проте, низка нюансів не дають їй цього зробити, як планувалося.

– Крутий концерт — це сукупність багатьох важливих факторів та процес підготовки. Та інколи трапляються ситуації, які роблять неможливими провести це дійство таким, яким я б хотіла, щоб воно було, – зазначила Alyona Alyona.

Вона додала, що на шляху її зустрічі з фанатами в європейських містах стали обставини зі здоров‘ям. Тому концерти довелося скасувати. Гроші за квитки шанувальникам повернуть.

Зараз дивляться

Реакція мережі на пост Alyona Alyona

Співачка Джамала побажала колезі скорішого одужання. Такий само коментар залишив і берлінський дизайнер Френк Вільде, що завжди підтримує Україну. Інші фоловери теж чекають на повернення реп-виконавиці.

  • Здоровʼя це найголовніше що у нас є. Воно варте усього. Одужуйте швидше.
  • Бажаю здоровʼя та наснаги для підкорення ще більших висот.
  • Промені підтримки.
  • Ти така крута! Чекаємо зустрічі на великому та класному!
  • Здоров’я – найголовніше, добре, що ви робите вибір на його користь.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Alyona Alyona навіть брала паузу на творчість, щоби присвятити час собі. Причиною для цього також стало здоровʼя артистки та потреба у перезавантаженні.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-11 13:24:39